Presentkort

Upplevelser & Presentkort


Använd din friskvård hos oss!


Vi brukar erbjuda våra kunder som har friskvårdsbidrag ett 3 eller 5 gångeskort på valfri massagebehandling som sedan gäller i 6-12 mån.


Du kan även betala din massage med friskvårdsbidraget från jobbet hos oss. Oavsett om du behöver lämna in kvitto i efterhand eller om ditt företag har samarbete med tex; Actiway, Benify, Wellnet , Min friskvård, så kan vi ta betalt därigenom. Vi tar emot Friskvårdskuponger och betalning via friskvårdsportalen Epassi.


Du kan även köpa dig ett massagepaket för ditt friskvårdsbidrag.

 


Fått en presentbox?


Vi har samarbete med Greatdays och Smartbox så du som fått ett presentkort/upplevelsebox från någon av dessa kan nyttja det hos oss.

#Liveit, #MyDay, #Enjoy, #Smartbox, #Greatdays, och mycket mer..


'
Våra Presentkort & värdebevis!


Med våra #presentkort kan välja från vårt sortiment det som ni tycker passar motagarens behov och önskemål. Presentkortet på en eller två behandlingar  är giltigt i 12 månader. För ett extra snyggt inslaget paket samt post tar vi 99kr extra (betala med swish)Kom förbi salongen och betala på plats eller betala med swish och få det vie e-post.  • Perfekt om du har svårt att välja!
  • Kan aldrig bli fel även om du är osäker på vad mottagaren önskar
  • Välj belopp och antalHur du beställer ett Presentkort


Mejla oss er önskemål eller av behandling och notera önskat belopp till info@mandorla.se.

Ni kan betala via swish  1230927400 : Meddelande PRESENTKORT


Efter inbetalning, sätter vårt team ihop ett litet värdebevis som matchar dina önskemål och du kan hämta det på plats eller så skickar vi iväg det via post eller  via E-mail eller post  ( OBS: POST porto 59kr)


Giltighetstiden på ditt Presentkort


När mottagaren använder sitt presentkort för att köpa en behandling, produkt eller tjänst så gäller det nya värdebeviset i upp till 12 månader. (Detta kommer att stå på kortets baksida. )


Observera att du kan boka datum för din upplevelse först när du mottagit presentkortet.

Hos oss kan du även förlänga ditt presentkort med ytterligare 6 månader för endast 98:-kronor detta betalas via swish 1230927400 meddelande förlängning 

 

5 gångers kort , jade-massage 50 min

                            1485:-