Makeup & upplevelser

STIL

Make-up Shopping

 

 

 

 

 

STIL

 

 

 

Oavsett om du behöver hjälp med att hitta stilen, den perfekta outfiten eller lära dig lägga en snygg makeup så kommer 100 % fokus alltid att vara på dig! Du kommer få insikt i hur färger och trender kan framhäva dina drag på ett bra sätt, vilket sedan kan stärka din självkänsla och få dig att känna dig som ditt bästa jag.”

 

 

 

 

 

 

Perfekt vardagssminkning

 

Få en proffsig och snygg vardagsmakeup – och se naturligt perfekt ut hela dagen!

 

Samtidigt som vår stylist framhäver dina bästa drag kommer du få möjlighet att uttrycka ditt sanna, snygga och sexiga jag! Få en sminkning som håller hela dagen och hela kvällen. Perfekt för din lediga dag eller helgen, när man känner för att unna sig själv något extra!

 

Pris: 445 kr

30 min

 

Fest- och eventsminkning

Var kvällens snyggaste!

 

Skäm bort dig själv med en riktigt snygg festmakeup! Perfekt för dig som vill ha en mer avancerad fest- eller eventsminkning och som vill att sminket ska hålla hela kvällen. Boka in sminkningen samma dag som festligheterna och låt komplimangerna strömma in! Även en rolig present att ge bort till kompisen, mamman, syrran eller flickvännen.

 

Pris: 495kr

 

Styling inkl. makeup

 

Få hjälp med allt från val av outfit till hårstyling och framförallt makeup. Skäm bort dig själv eller den du tycker om med att bli kvällens snyggaste! Boka tid samma dag som dejten, festen eller födelsedagen.

 

Pris: 899 kr

 

Mini makeup-utbildning – Intensiv

 

Lär dig framhäva dina bästa drag och se ut som ditt bästa jag!

 

Varför inte spendera någon timme med din personliga Hollywoodstylist? Boka in dig idag och lär dig alla knep som får kändisarna att se ut som stjärnor! Du får även lära dig mer om vad som passar just dig och allt från dags- och kvällsmakeup till fest- och bröllopssminkning.

 

 

60 minuter

 

Pris: 990 kr / person

 

 

 

Sminkkurs – inkl SPA behandling

 

På vår Sminkkurs Fokus kommer du att bli lyxigt omhändertagen. Kursen inleds med en konsultation med vår makeup-artist som sedan kommer att utföra en analys med styling och makeuptips.

Sedan får du slappna av och bli omhändertagen av en av våra hudterapeuter som kommer att utföra en härlig ansiktsbehandling. Efter det kommer vi gå igenom själva sminkkursen där du själv kommer att vara aktiv och sminka ena sidan av ansiktet. Tillsammans med makeup-artisten kommer du att lära dig vad som passar dig bäst. Du får lära dig allt från dagssminkning till kvällssminkning och avslutningsvis om så önskas även fest- och eventsminkning.

 

Pris: 1 495 kr

 

EN PERFEKT PRESENT!

__________________________________________________________________________

 

 

Personlig shopping på stan

 

 

Det händer oss alla – vi fastnar i ett mönster av att välja samma sorters saker och kläder om och om igen. Till slut har vi samma kofta eller tröja i alla färger och allt ser likadant ut, samtidigt som vi själva konstant förändras. Vill du klä dig bättre, se snyggare ut och hitta den rätta stilen för dig? Anlita då vår personal shopper!

 

Pris: 1190 kr/h (minst två timmar)

 

 

 

 

Makeover

 

Bli ditt bästa du med en Makeover hos StilSPA Mandorla

 

Livet är för kort för att inte känna sig snygg och vacker! Alla kan se snyggare ut med lite hjälp av ett proffs. Tillsammans går vi igenom smink och produkter, kläder, hår samt personlig stil och livsstil.

 

OMFATTAR:

 

Mode och stil-konsultation

2 h personlig shopping

60 min makeup-utbildning

Hårstyling och tips

Ett par snygga nya bilder

 

Pris 1995 kr