Makeup

Oavsett om du behöver hjälp med att hitta stilen, den perfekta outfiten eller lära dig lägga en snygg makeup så kommer 100 % fokus alltid att vara på dig! Du kommer få insikt i hur färger och trender kan framhäva dina drag på ett bra sätt, vilket sedan kan stärka din självkänsla och få dig att känna dig som ditt bästa jag.”Meny:

Perfekt vardags eller Fest-sminkning 


Få en proffsig och snygg vardagsmakeup – och se naturligt perfekt ut hela dagen!


Var kvällens snyggaste!


Skäm bort dig själv med en riktigt snygg festmakeup! Perfekt för dig som vill ha en mer avancerad fest- eller eventsminkning och som vill att sminket ska hålla hela kvällen. Boka in sminkningen samma dag som festligheterna och låt komplimangerna strömma in! Även en rolig present att ge bort till kompisen, mamman, syrran eller flickvännen.


Pris: 495k 


Mini makeup-utbildning – Intensiv


Lär dig framhäva dina bästa drag och se ut som ditt bästa jag!


Varför inte spendera någon timme med din personliga Hollywoodstylist? Boka in dig idag och lär dig alla knep som får kändisarna att se ut som stjärnor! Du får även lära dig mer om vad som passar just dig och allt från dags- och kvällsmakeup till fest- och bröllopssminkning. 60  minuter


Pris: 990 kr / personSminkkurs – inkl SPA behandling


På vår Sminkkurs Fokus kommer du att bli lyxigt omhändertagen. Kursen inleds med en konsultation med vår makeup-artist som sedan kommer att utföra en analys med styling och makeuptips.

 

Sedan får du slappna av och bli omhändertagen av en av våra hudterapeuter som kommer att utföra en härlig ansiktsbehandling. Efter det kommer vi gå igenom själva sminkkursen där du själv kommer att vara aktiv och sminka ena sidan av ansiktet. Tillsammans med makeup-artisten kommer du att lära dig vad som passar dig bäst. Du får lära dig allt från dagssminkning till  kvällssminkning och avslutningsvis om så önskas även fest- och eventsminkning.


Pris: 1 495 kr 


EN PERFEKT PRESENT!

__________________________________________________________________________Personlig shopping på stanDet händer oss alla – vi fastnar i ett mönster av att välja samma sorters saker och kläder om och om igen. Till slut har vi samma kofta eller tröja i alla färger och allt ser likadant ut, samtidigt som vi själva konstant förändras. Vill du klä dig bättre, se snyggare ut och hitta den rätta stilen för dig? Anlita då vår personal shopper!

 


2h minimum  1495kr/h